Köpvillkor

Leverans och betalning

Betalning
I Zillstars webshop betalar du med Klarna Checkout.

Eller bank-giro 209-4266

Frakt
Vi har frakt fritt i Sverige vid köp över 299kr. Vill du skicka ditt paket till ett annat land så kontaktar det 89kr.

Leveranstid
Varorna skickas samma dag som betalningen är registrerad på vårt konto. Små paket skickas som brev och levereras till din brevlåda/postbox. Större paket skickas till Postens närmaste utlämningsställe.

Köpvillkor
Du måste vara minst 16 år för att göra en beställning i zillstar webshop. Vid beställning registreras dina kunduppgifter, namn, postadress, e-post och telefonnummer. Vi skyddar dina uppgifter enligt PUL, personuppgiftslagen.

Priser
Alla priser anges i SEK och inkluderar moms Det finns inget minsta beställningsbelopp, alla beställningar är välkomna.

Orderbekräftelse
Du får automatiskt en orderbekräftelse via mail till den e-postadress som du angett vid beställning. Om du inte fått någon bekräftelse av oss kan du ha angivit en felaktig adress. Kontakta oss i såfall. Vi har inte möjlighet att kontakta dig. Om du har angivit en felaktig e-postadress och mailet kommer tillbaka till oss annulleras ordern.

Kontollera att ordern stämmer och kontakta oss om du har frågor.

Öppet köp
Du har 14 dagars öppet köp på oanvända varor i originalförpackning. Kontakta oss alltid innan du returnerar ditt paket för information om hur du ska gå tillväga. Om du vill returnera en vara betalas returfrakten av dig. Om varan skadas eller kommer bort då du skickar den till oss är det du som är betalningsansvarig. Du kan också komma till butiken på Hönö så för att returnera din vara.

Efter att vi mottagit och kontrollerat varan sätter vi in varuvärdet på ditt konto. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.

Om du handlar till ditt företag gäller inte konsumentköplagen

Reklamationer
Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar dem, men skulle varan vara skadad eller defekt eller om du fått fel produkt eller något annat fel så ber vi att du kontaktar oss omedelbart så att vi kan rätta till felet. Om varor saknas kontakta oss på zillstar och spara allt emballage tills vi sett vem som bär ansvaret. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Kontakta oss
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post eller ring.
E-post
Linda Gustafsson: linda@zillstar.se
0736-326602


Telefontid:
Ring gärna om ni har några frågor.
Måndagar-fredagar 10-18
Lördagar 10-16 

Söndag 12-16

Företagsinformation
www.zillstar.se
Zillstar HB
Västra Vägen 43
475 42 Hönö

Telefon: 031-965581

Organisationsnummer: 969730-3734
Företaget innehar F-skattsedel